Šis žemės ūkio purkštuvas, pagamintas Italijoje, pasižymi ilgaamžiškumu, aukštu drėkinimo tolygumo koeficientu, tačiau geriausią rezultatą išgausite tik tinkamai eksploatuodami. 

Kaip montuoti didelio našumo purkštuvus?

Visų pirma įsitikinkite, kad šiam žemės ūkio purkštuvui užtikrinsite tinkamą vandens debitą bei pakankamą vandens slėgį. Dažniausiai daroma klaida - žemės ūkio purkštuvai prijungiami prie sistemos su silpnu vandens siurbliu arba hidraforu. Šie purkštuvai reikalauja itin didelio vandens debito bei turi būti palaikomas bent 2 bar slėgis visoje laistymo sistemoje. 

Taip pat labai svarbu užtikrinti tvirtą, stabilų stovą. Šiems purkštuvams tinkamiausi metaliniai, sunkesni trikojai stovai, kurie turi gali būti įsmeigiami į žemę. Taip būsite ramūs, kad purkštuvai laistydami nenuvirs.

Visus purkštuvus paprasta užsisakyti internetu. Norint montuoti 2 ir daugiau purkštuvų, rekomenduojame pasitarti su MAIDINA specialistais dėl reikiamo vandens slėgio ir debito.


Vidutinio debito dvigubos srovės pilnai apsisukantis purkštuvas. Į purkštuvą jau įdėti keičiami įdėklai. Purkštuvas pasižymi smulkiu ir tolygiu laistymu.
Spindulys nuo 16,5 iki 28 m
Vandens debitas nuo 3,7 iki 14,2 m 3/val
Darbinis slėgis nuo 1,5 iki 5,0 bar
Medžiagos: žalvaris, aliumininis korpusas, juodos dalys iš nailono
Laistymo kampas 360°
1 ½“ vidinis sriegis
Maidina
LP-70.F.CB112
21 Prekės

Duomenų lapas

Būklė
new
SKU
70.F.CB112

16 kiti produktai toje pačioje kategorijoje: