Purkštuvai

Parduotuvėje www.laistymoprekes.lt siūlomi įvairūs purkštuvai, skirti efektyviam augalų laistymui ir priežiūrai. Šie purkštuvai gali būti skirti tiek mažiems sodo plotams, tiek dideliems sodams ar daržams. Galite rinktis skirtingų tipų purkštukus. Jie yra kokybiški, patvarūs ir lengvai valdomi, užtikrinantys patogią ir efektyvią augalų priežiūrą.

Aktyvūs filtrai

Purkštuvas GARDA 2" vidinis sriegis

Kaina 175,00 €
Prieinamumas: 12 Sandelyje
Vidutinio debito dvigubos srovės pilnai apsisukantis purkštuvas. Į purkštuvą jau įdėti keičiami įdėklai. Purkštuvas pasižymi smulkiu ir tolygiu laistymu.

Savaeigis purkštuvas ORBIT

Kaina 160,00 €
Prieinamumas: 16 Sandelyje

Savaeigis purkštuvas - dėka vandens slėgio juda patiestu laistymo žarnos keliu, kurį nustatote patys, tokiu būdu sukurdami savo asmeninę laistymo sistemą (laistymo žarna į komplektą neįeina). Purkštuvo korpusas yra pagamintas iš ketaus ir yra pakankamai sunkus, kad užtikrintų judėjimą laistymo žarnos keliu neužstrigdamas. Rotorinis purkštukas užtikrina tolygų laistymo ploto padengimą. Judantį purkštuvą galima nustatyti į neutralią padėtį ir naudoti kaip stacionarų purkštuvą.

Purkštuvas 233 PC, sektorinis

Kaina 65,00 €
Prieinamumas: 35 Sandelyje

Vidutinio našumo sektorinis metalinis purkštuvas, pagamintas Izraelyje, pasižymi ilgaamžiškumu, aukštu drėkinimo tolygumo koeficientu. Pritaikytas laistyti didesnius lauko plotus, puikiai tinka žemės ūkiui, apsaugai nuo šalnų.

Purkštuvas JENNY 1" vidinis sriegis, sektorinis

Kaina 55,00 €
Prieinamumas: 30 Sandelyje
Mažo debito dvigubos srovės sektorinis (reguliuojamo kampo) purkštuvas. Į purkštuvą jau įdėti keičiami įdėklai. Purkštuvas pasižymi smulkiu ir tolygiu laistymu. Tinka daržovių, gėlių, sodų, sporto aikščių laistymui.

Purkštuvas 233B

Kaina 38,00 €
Prieinamumas: 50 Sandelyje
Vidutinio našumo pilnai apsisukantis metalinis purkštuvas, pagamintas Izraelyje, pasižymi ilgaamžiškumu, aukštu drėkinimo tolygumo koeficientu. Pritaikytas laistyti didesnius lauko plotus, puikiai tinka žemės ūkiui, apsaugai nuo šalnų.

Ilgakotis purkštuvas/dušas COMFORT, ilgis 90cm

Kaina 35,00 €
Prieinamumas: 12 Sandelyje
Patogus 90 cm ilgio aliuminio purkštuvas su ergonomiška rankena puikiai tiks gėlių ir krūmų laistymui. Galima reguliuoti vandens pralaidumą. Laistymas šiuo purkštuvu panašus į lietų, kadangi purkštuvo galvutėje esančios skylutės praleidžia labai smulkius vandens lašus. Taip pat yra greita jungtis laistymo žarnai.

Purkštuvas SUPER PRO

Kaina 28,00 €
Prieinamumas: 283 Sandelyje
Purkštuvas SuperPro skirtas vejos, aikštelių laistymui. Šis purkštuvas pagamintas pagal naujausias technologijas., turi Flow Shut- Off (srovės uždarymo) funkciją

Purkštuvas TITAN

Kaina 25,00 €
Prieinamumas: 27 Sandelyje
Smūginis purkštuvas TITAN taikomas vejų, parkų, teniso kortų ir kitų sporto aikštelių laistymui