Valdykite savo laistymo sistemą iš bet kurios vietos!

„B-hyve“ laikmatis suteikia galimybę laistyti protingai, nes padeda priimti sprendimus dėl laistymo atsižvelgiant į jūsų kiemo ekologinius poreikius, kartu suteikia laisvę valdyti laistymą iš bet kurios vietos savo išmaniuoju telefonu.

„B-hyve“ programėlė leidžia pilnai suprogramuoti ir valdyti laikmatį tiesiai iš savo išmaniojo prietaiso. Be to, „B-hyve“ jungiasi prie vietinių oro sąlygų duomenų.

„B-hyve“ Wi-Fi stotelė leidžia valdyti laikmatį iš bet kurios vietos, naudojant mobilųjį ar interneto ryšį. Taigi, nesvarbu, ar esate garaže, ar patogiai naudojate lovą, ar darbe, ar pusiaukelėje aplink pasaulį, galite stebėti ir kontroliuoti savo laistymą, tarsi būtumėte šalia laikmačio.

„WeatherSense“ technologija užtikrina protingą laistymą pagal vietovės sąlygas, tokias kaip nuolydis, dirvožemio tipas, saulė / pavėsis, istoriniai ET ir tiesioginis oro srautas


Valdykite savo šiltnamio, daržo ar bet kokią kitą smulkią laistymo sistemą telefonu. Elegantiškas, modernus dizainas ir atsparus oro sąlygoms korpusas „B-hyve“ leidžia valdyti 1 laistymo zoną iš savo išmaniojo telefono. Paprasta nustatyti, paprasta valdyti, paprasta išsaugoti. Valdiklis susideda iš Wi-Fi stotelės ir laistymo laikmačio.

Pirkdami šią prekę 1 EUR remiate projektą "Mūsų širdys ir rankos - Ukrainai!"


Laikmatis tinkamas naudoti su šiltnamio, daržo, gyvatvorės, gėlyno, pakeltų lysvių ir panašiomis laistymo sistemomis
Laikmačio energijos šaltinis - 2 AA baterijos
Laikmačio IP apsaugos klasė: IP34
Laikmačio pajungimas: viršuje 3/4" vidinis sriegis, apačioje 3/4" išorinis sriegis
Laikmačio pralaidumas: mažiausiai 9.5 l/val.
Wi-Fi stotelės energijos šaltinis - 220 V
Maksimalus atstumas tarp Wifi stotelės ir laikmačio - 60 metrų,
Maksimalus skaičius prijungtų vienetų - 64
Dirba su „Amazon Alexa“ balso valdymui
Greitas ir paprastas suporavimas naudojant „Bluetooth“ arba „Wi-Fi“ technologiją
Lengvas programavimas iš „B-hyve“ programos (programėlė yra tik anglų kalba)„Wi-Fi“ - pilnai veikiantis su „Android“, „iOS“ ar interneto programa, kad galėtumėte visiškai kontroliuoti, iš bet kurios vietos
Veikia su „Wi-Fi“ ryšiu arba be jo, laikmenoje saugant programas
Maidina
LP-94990
1 Vienetas

Duomenų lapas

Būklė
new
SKU
94990

16 kiti produktai toje pačioje kategorijoje: