Toro Ag kuria, gamina ir platina visame pasaulyje kokybiškus mikro-drėkinimo produktus, kurie padeda padidinti produktyvumą esamų žemės ir vandens išteklių. Toro drėkinimo sprendimai ypač padeda žemės ūkyje suvokti didelę derlingumo, kokybės ir vandens taupymo naudą ,tiksliai naudojant vandenį ir maistines medžiagas.
Patikimo gamintojo Rotoframe purkštuvas puikiai tinka laistyti ne tik įvairias daržoves, vynuoges, bet ir veją. Šis purkštuvas pasižymi itin tolygiu, smulkiu, intensyviu laistymu. Rotoframe purkštuvas taip pat pasižymi itin tyliu laistymu, todėl galėsite gėrėtis žaliuojančia veja net negirdėdami purkštuvo veikimo. Kadangi purkštuvas yra su vidiniu sriegiu, dažniausiai jam reikalingas nipelis, norint naudoti jį kartu su stovu 52 arba su mažesniu stoveliu-smeige. Būtina sriegį, kuris sukasi į stovą, pavynioti teflonine juostele.
Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite įvairių stovų purkštuvams Rotoframe. Už itin nedidelę kainą galėsite įsigyti kokybišką, ilgai tarnaujantį metalinį purkštuvą bei įsigyti smeigę-stovą, metalinį strypą ar trikojį stovą.


Tinka laistyti daržą, gėlyną, veją, medelyną ir panašias atviras vietas
Naudojamas šiltnamiuose ir atvirose vietose
Ypač tinka ten, kur reikalingas smulkus, bet intensyvus laistymas
Metalinis korpusas
Aukštas tolygumo koeficientas
Pajungimas: 1/2"vidinis sriegis
Vandens debitas nuo 12 iki 16 l/min
Laistymo spindulys iki 6 metrų
Darbinis slėgis nuo 2 iki 4 bar
Maidina
LP-ZP-RF12
41 Prekės

Duomenų lapas

Būklė
new
SKU
ZP-RF12

16 kiti produktai toje pačioje kategorijoje: