Aktyvūs filtrai

Profesionalus skiepijimo peilis

Kaina 26,00 €
Prieinamumas: 6 Sandelyje

Profesionalus skiepijimo peilis su specialiu šlifuoto anglies plieno ašmenimis ir lenktu pjovimo profiliu. Puikiai tiks atlikti tiksliam pjūviui skiepijant, šakelių genėjimui, ūglių šalinimui.

Skiepijimo (akiavimo) peilis

Kaina 26,00 €
Prieinamumas: 4 Sandelyje

Skiepijimo peilis su specialiais šlifuoto anglies plieno ašmenimis ir tiesiu pjovimo profiliu. Puikiai tiks atlikti tiksliam pjūviui, skiepijant krūmus ar kitus augalus. Taip pat tinka medžių nužievinimui. Nebenaudojant, peiliukas saugiai susilanksto.

Prieinamumas: 1 Sandelyje

Savaime suyrančios skiepijimo juostelės Buddy-Tape yra puikus pasirinkimas, kurį galite naudoti sodo darbuose ir augalų priežiūroje. Ši juostelė yra pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų bei yra 25 mm pločio ir 5 metrų ilgio, todėl turėsite pakankamai medžiagos savo darbams.
Svarbiausia ypatybė, kurią siūlome su Buddy-Tape, tai tai, kad ši juostelė yra savaime suyranti, todėl jums nereikės nurišinėti kiekvieną  kartą. Tai sutaupys daug laiko ir pastangų. Taip pat ji yra be perforacijos tad leis atsikirpti reikiamą ilgį, kad jis atitiktų jūsų konkrečius poreikius. Pritaikysite juostelę skirtingiems augalams ir darbams, užtikrindami, kad jie būtų tvarkingai tvirtinami.

Buddy-Tape savaime suyrančios skiepijimo juostelės yra patikimas pasirinkimas Jūsų sodo ir augalų priežiūros projektams.