Aktyvūs filtrai

Prieinamumas: 1 Sandelyje

Savaime suyrančios skiepijimo juostelės Buddy-Tape yra puikus pasirinkimas, kurį galite naudoti sodo darbuose ir augalų priežiūroje. Ši juostelė yra pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų bei yra 25 mm pločio ir 5 metrų ilgio, todėl turėsite pakankamai medžiagos savo darbams.
Svarbiausia ypatybė, kurią siūlome su Buddy-Tape, tai tai, kad ši juostelė yra savaime suyranti, todėl jums nereikės nurišinėti kiekvieną  kartą. Tai sutaupys daug laiko ir pastangų. Taip pat ji yra be perforacijos tad leis atsikirpti reikiamą ilgį, kad jis atitiktų jūsų konkrečius poreikius. Pritaikysite juostelę skirtingiems augalams ir darbams, užtikrindami, kad jie būtų tvarkingai tvirtinami.

Buddy-Tape savaime suyrančios skiepijimo juostelės yra patikimas pasirinkimas Jūsų sodo ir augalų priežiūros projektams. 

Suyranti sodo virvelė 250m

Kaina 10,80 €
Prieinamumas: 23 Sandelyje

Tai visiškai ekologiška ir suyranti sodo virvelė skirta lengvam ir greitam augalų pririšimui. Panaudojus virvelę ir ją atrišus galima tiesiog palikti ant dirvožemio, kur ilgainiui ji susimaišys su žemėmis ir suirs.

Suyranti sodo juostelė 250 m

Kaina 9,50 €
Prieinamumas: 25 Sandelyje

Tai visiškai ekologiška ir suyranti sodo juostelė skirta lengvam ir greitam augalų pririšimui. Panaudojus juostelę ir ją atrišus galima tiesiog palikti ant dirvožemio, kur ilgainiui ji susimaišys su žemėmis ir suirs.

Augalų tvirtinimo žarnelės 25 cm

Kaina 5,80 €
Prieinamumas: 22 Sandelyje

Tai specialios, plonos sodo juostelės, kurios skirtos lengvam ir greitam augalų pririšimui. Labai patogu, nes visos žarnelės vienodo ilgio ir jau yra sukarpytos.Taupykite savo laiką!

Suyranti sodo juostelė su pjovikliu 30 m

Kaina 1,40 €
Prieinamumas: 14 Sandelyje

Tai visiškai ekologiška ir suyranti sodo juostelė su pjovikliu skirta lengvam ir greitam augalų pririšimui. Panaudojus juostelę ir ją atrišus galima tiesiog palikti ant dirvožemio, kur ilgainiui ji susimaišys su žemėmis ir suirs.