Italų gamintojas Arrigoni pristato apsauginius tinklus, kurie jau spėjo užsitarnauti gerą vardą dėl savo patvarumo ir kainos bei kokybės santykio.

Ortoamica - tai pakankamai lengvi, bet kokybiški ir tvirti apsauginiai tinklai nuo paukščių ir kurmių, kuriuos galima kloti tiesiai ant augalų arba tvirtinti prie konstrukcijų. Niekas nenori atiduoti kenkėjams savo užauginto derliaus, tad apsauginis tinklas yra puiki, humaniška priemonė kovoti su nepageidaujamais sodo svečiais. Jis yra lengvai montuojamas, modeliuojamas ir paprastai karpomas. Tinklas puikiai apsaugos Jūsų vaismedžius ir vaiskrūmius tokius kaip: trešnės, vyšnios, slyvos, serbentai, agrastai ir pan. 

Tinklą galima naudoti ir vejos, šlaito sutvirtinimui. Tinklas padarys, kad veja būtų graži, tvarkinga, be duobių ir nelaukiamų kenkėjų - kurmių. 

Žiemą, jei tinklas buvo dengtas paviršiuje rekomenduojame jį nuimti, jei norite, kad jis ilgiau Jums tarnautų. Jei tinklas buvo užkastas, nieko daryti papildomai žiemą nereikia.


Montavimas

Tinklą atbaidyti paukščiams tvirtinti prie žemės rekomenduojame su vinimis geotekstilei ar prie šakų/konstrukcijų su sodo viela. Jei tinklą naudosite nuo kurmių, rekomenduojame jį užkasti ne giliau nei 10 cm gylyje. Visas tvirtinimui skirtas prekes taip pat rasite pas mus.

Prekes galite užsisakyti internetu ar telefonu ir mes jas pristatysime Jūsų nurodytu adresu.

 


Tinka apsaugai nuo kurmių bei paukščių.

Italų gamybos

Lengvas, elastingas ir atsparus deformacijai. Plotis - 2m, ilgis - 500m.


Vieno langelio matmenys: 15mm x 17mm
Gramatūra: 12 g/m²
Sklypo apsauga nuo kurmių
Medžių, augalų apsauga nuo paukščių
Vejos sutvirtinimas
Grunto apsauga nuo erozijos
Idealus nedidelių šlaitų sutvirtinimui
Lengva formuoti ir karpyti
Tinklas atsparus UV spinduliams, šalčiui bei kitokiam atmosferos poveikiui
Pagamintas iš polipropileno
Parduodamas įpakavimais
Juodos spalvos
Maidina
LP-4160200R500NE
18 Prekės

Duomenų lapas

Būklė
new
SKU
4160200R500NE

16 kiti produktai toje pačioje kategorijoje: