Žymus italų gamintojas Arrigoni pristato apsauginius tinklus, kurie jau spėjo įgyti gerą vardą dėl savo patvarumo, kokybės ir kainos.  

Ortoamica - tai pakankamai lengvi, bet kokybiški ir tvirti apsauginiai tinklai nuo paukščių ir kurmių, kuriuos galima kloti tiesiai ant augalų arba tvirtinti prie konstrukcijų. Apsauginis tinklas tai puiki ir humaniška priemonė kovoti su kenkėjais. Jis yra lengvai montuojamas, modeliuojamas ir paprastai karpomas. Tinklas puikiai apsaugos Jūsų vaismedžius ir vaiskrūmius tokius kaip: trešnės, vyšnios, slyvos, serbentai, agrastai ir pan. 

Tinklą galima naudoti ir vejos, šlaito sutvirtinimui. Jis padės, kad Jūsų veja būtų graži, lygi, tvarkinga, be duobių ir nepageidaujamų kurmių. 

Žiemą, jei tinklą naudojote uždengti medžius ar krūmus rekomenduojame nuimti, jei norite, kad jis ilgiau Jums tarnautų. Jei tinklą užkasėte, žiemą nieko papildomai daryti nereikia.


Montavimas

Norint apsaugoti medžius ar krūmus tinklą tvirtinti prie žemės rekomenduojame su vinimis geotekstilei ar prie šakų/konstrukcijų su sodo viela. Jei tinklą naudosite apsaugai nuo kurmių rekomenduojame jį užkasti ne giliau nei 10 cm gylyje. Visas tvirtinimui skirtas prekes taip pat rasite pas mus.

Prekes galite užsisakyti internetu ar paskambinę bendruoju telefonu numeriu - +370 5 276 00 41.


Tinka apsaugai nuo kurmių bei paukščių.

Italų gamybos

Lengvas, elastingas ir atsparus deformacijai. Plotis - 4m, ilgis - 250m.


Vieno langelio matmenys: 15mm x 17mm
Gramatūra: 12 g/m²
Sklypo apsauga nuo kurmių
Medžių, augalų apsauga nuo paukščių
Vejos sutvirtinimas
Grunto apsauga nuo erozijos
Idealus nedidelių šlaitų sutvirtinimui
Lengva formuoti ir karpyti
Tinklas atsparus UV spinduliams, šalčiui bei kitokiam atmosferos poveikiui
Pagamintas iš polipropileno
Parduodamas įpakavimais
Juodos spalvos
Maidina
LP-4160400R250NE
11 Prekės

Duomenų lapas

Būklė
new
SKU
4160400R250NE

16 kiti produktai toje pačioje kategorijoje: