Žinomas italų gamintojas Arrigoni pristato naujas, kompaktiškas, tikrų profesionalų naudojamas apsauginių tinklų pakuotes skirtas kiekvienam namų ūkiui. Tai produktai, kurie jau spėjo užsitarnauti gerą vardą dėl savo patvarumo, kokybės ir nedidelės kainos.

Ortoamica - tai itin lengvi, bet kokybiški ir tvirti apsauginiai tinklai nuo paukščių ir kurmių, kuriuos galima kloti tiesiai ant augalų arba tvirtinti prie konstrukcijų. Jei norite nesunkiai apsaugoti savo ilgai augintą derlių nuo kenkėjų, puiki išeitis yra - apsauginis tinklas. Tinklas yra labai lengvai montuojamas, modeliuojamas. Tinklą galima ir karpyti. Jis puikiai apsaugos Jūsų vaismedžius ir vaiskrūmius tokius kaip: trešnės, vyšnios, agrastai, serbentai, slyvos ir pan.

Taip pat tinklas gali būti naudojamas ir balkonuose ar terasose, kai norisi apsaugoti augalus nuo kenkėjų.

Žiemą, jei tinklas buvo dengtas paviršiuje rekomenduojame jį nuimti, jei norite, kad jis ilgiau Jums tarnautų. Jei tinklas buvo užkastas, nieko daryti papildomai žiemą nereikia.


Montavimas

Tinklą nuo paukščių tvirtinti prie žemės rekomenduojame su vinimis geotekstilei ar prie šakų/konstrukcijų su sodo viela. Jei tinklą naudosite nuo kurmių, rekomenduojame jį užkasti ne giliau nei 10 cm gylyje. Visas tvirtinimui skirtas prekes taip pat rasite pas mus.

Prekes galite įsigyti internetu ar mūsų bendruoju telefonu ir mes jas pristatysime Jūsų nurodytu adresu per 1-2 darbo dienas.


Tinka apsaugai nuo kurmių bei paukščių.

Italų gamybos

Lengvas, elastingas ir atsparus deformacijai. Plotis - 2m, ilgis - 5m.


Vieno langelio matmenys: 10mm x 12mm
Gramatūra: 12 g/m²
Sklypo apsauga nuo kurmių
Medžių, augalų apsauga nuo paukščių
Lengva formuoti ir karpyti
Tinklas atsparus UV spinduliams, šalčiui bei kitokiam atmosferos poveikiui
Pagamintas iš polipropileno
Parduodamas įpakavimaisŽalios spalvos
Maidina
LP-4160200T005VE
22 Prekės

Duomenų lapas

Būklė
new
SKU
4160200T005VE

16 kiti produktai toje pačioje kategorijoje: