„Mini Grow“ pakeltos lysvės gylis yra 25 cm, vidinė talpa - 115 litrų. Visas komplektas surenkamas per kelias minutes ir sezono pabaigoje supakuojamas, kad būtų lengva sandėliuoti. Ši pakelta lysvė su rėmu idealiai tinka auginti įvairias „vijoklines daržoves“, tokias kaip pupelės, žirniai ir pomidorai. „Mini Grow“ pakelta lysvė yra pakankamai kompaktiška, kad ją būtų galima naudoti terasose ar net balkonuose. Norint auginti patalpose, siūlome papildomai įsigyti įdėklą. Taip pat papildomai galima įsigyti uždangalą, jis pritaikytas ant aliuminio rėmo, kad apsaugotų jaunus augalus nuo šalčio ir būtų galima naudoti kaip mini šiltnamį.

Nežinote nuo ko pradėti išsirenkant pakeltą lysvę? Mes dalinamės patarimais kaip išsirinkti ir įsirengti pakeltas lysves.


Pakelta lysvė "Mini Grow"  komplekte yra su specialiu rėmu, kuris įtvirtinamas kiekviename „Mini Grow“ lysvės kampe tam, kad būtų užtikrinta tvirta, vėjui atspari konstrukcija. Dėka lazdelių, tinklelio ar paprastos virvelės sudaroma atrama vijokliniams augalams.

Pagaminta Didžiojoje Britanijoje

 

Pirkdami šią prekę 1 EUR remiate projektą "Mūsų širdys ir rankos - Ukrainai!"


Aliumininis rėmas
Pagamintas iš kokybiškų medžiagų
Patogus naudoti
Patikimo gamintojo
Puikiai tinka vijokliniams augalams
Su tam tikrais priedais gali būti naudojamas kaip mini šiltnamis
Ilgis: 97,5 cm
Plotis: 51 cm
Aukštis: 165 cm
Pagaminta Anglijoje
Maidina
LP-G96
8 Prekės

Duomenų lapas

Būklė
new
SKU
G96

16 kiti produktai toje pačioje kategorijoje: